Voor alles op het gebied van ICT

Advies ICT

Deskundig advies over ICT

Heb je computerproblemen of wil je deskundig advies over ICT inwinnen? Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven en Den Bosch en staan voor je klaar op het gebied van ICT. Naast ICT advies weten wij alles over telefoonreparaties, webdesign, 3Dprint, netwerkbeheer en onderhoud. In al onze services staat kwaliteit centraal. Wij werken met alleen de beste onderdelen en gereedschappen om een zo optimaal mogelijke service te bieden. Ook bij het installeren van software gaan wij uitsluitend voor de beste kwaliteit. Hierdoor kun je op de lange termijn veel geld besparen. Daarnaast is onze service razendsnel en wordt deze persoonlijk op jou afgesteld. We doen ons best om zo snel mogelijk te werken zodat het probleem zo snel mogelijk is opgelost. Meer weten over onze services of wil je advies over ICT? Neem gerust contact op!

Persoonlijk advies over ICT

Naast het feit dat wij deskundig zijn in ons vakgebied draait het niet alleen om kennis. Wij willen er namelijk voor jou zijn als klant. In al onze diensten zorgen wij er voor dat je altijd helemaal tevreden bent. Voordat wij iets opleveren of afronden stemmen we eerst af over hoe jij onze service hebt ervaren. Wil je bijvoorbeeld een custom PC samenstellen maar weet je niet helemaal zeker of dit voor jou kan werken? Met ons Ict bedrijf in Den Bosch doen wij dit graag voor je. Van tevoren geef jij door welke onderdelen jij graag in je PC wilt hebben. Op basis van jouw wensen gaan wij voor je aan het werk! Weet je nog niet helemaal welke onderdelen je in je PC wil? Neem contact met ons op voor advies over ICT!

Advies ICT

Reparaties bij ICT winkel

Heb je net je nieuwe IPhone laten vallen? Daar baal je natuurlijk flink van. Maar geen zorgen! Wij repareren alle merken telefoons tegen een zacht prijsje. Allereerst bekijken wij waar het probleem in zit en op basis daarvan bespreken we met jou wat we aan je telefoon kunnen doen. Of het nu gaat om een barst in het scherm of een kapotte accu; wij lossen het meteen je voor je op! Je hoeft dus geen afspraak te maken want wij staan altijd voor je klaar om je telefoon te repareren. Wist je dat wij naast het uitvoeren van reparaties en geven van advies over ICT ook werkzaam zijn als webdesigner in Eindhoven en omgeving? Neem direct contact op voor een compleet gepersonaliseerde website voor jouw bedrijf, blog of webwinkel!