Voor alles op het gebied van ICT

Onze Diensten

ICT ADVIES
Bij BestPC weten we altijd wel de beste oplossing voor al uw ICT gerelateerde problemen! U heeft een probleem? Wij hebben een oplossing. Altijd weer.

CUSTOM PC
Wil je zelf een PC samenstellen, maar ben je niet zo zeker over je knutselvaardigheden om hem aan te sluiten? Bij BestPC doen we dit allemaal voor je! Het enige wat jij hoeft te doen, is doorgeven welke onderdelen je in je PC wil, en wij doen al het harde werk! Weet je ook niet zo zeker welke onderdelen je in je PC wil? Neem contact met ons op, en wij geven je altijd het beste advies!

TELEFOON REPARATIES
Net je nieuwe Iphone laten vallen? Geen zorgen! Bij BestPC repareren wij alle merken telefoons tegen een zacht prijsje! Of het nu een barst in het scherm is, of een kapotte accu, wij fixen het meteen voor je! Bij BestPC staan we altijd voor je klaar om je telefoon te repareren!

WEBDESIGN
Bij BestPC hebben we ook een professionele webontwikkelaar en webdesigner, die een compleet gepersonaliseerde website kan maken voor je bedrijf, blog of webwinkel! Ons webdesign wordt gedaan voor een van de laagste prijzen op de markt, maar wel op BestPC kwaliteit, altijd het beste voor de klant!

3D PRINTS
Met onze BestPC 3D-print service, kun je alles wat je maar wilt 3D laten printen op onze 3D Printers! Altijd al een 3D versie van je logo gewild? Wij printen het! Altijd al een 3D versie van een videogame karakter gewild? Wij printen het! Batterijklepje van je afstandsbediening kwijt? Wij printen het! Kortom, er is niks te gek om 3D te printen! En dankzij onze goedkope en snelle service, hoef je niet honderden euro’s uit te geven om zelf zo’n 3D printer te kopen!

GRAPHIC DESIGN
Bij BestPC hebben wij ook onze gloednieuwe Graphic Design service! We hebben een Graphic Designer van de hoogste plank, die binnen een handomdraai de mooiste en meest memorabele designs voor je maakt! Of het nu voor een product is, of voor je gloednieuwe website (natuurlijk gemaakt door de BestPC webdesigners ;)), onze Graphic Designer weet altijd wel wat moois te maken!

COMPUTERONDERDELEN
Bij BestPC bieden we zowel tweedehands als gloednieuwe computeronderdelen aan om je PC altijd helemaal up to date te houden! We zorgen er altijd voor dat alle onderdelen in werkende staat zijn en er goed uitzien!

NETWERKBEHEER
Met de Netwerkbeheer service van BestPC kun je er altijd zeker van zijn dat je overal in huis internet hebt! Bij BestPC zijn we er in gespecialiseerd om access-points, routers, switches en nog veel meer aan te leggen bij jou in huis, en je bedrijf! 

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING
Bij BestPC zorgen we goed voor onze klanten! Onze klanten zijn alles voor ons, en we willen dus altijd zeker zijn dat onze klanten een grote glimlach op hun gezicht aan ons denken! 

ONDERHOUD
Heb je perongeluk je PC wat te drinken gegeven? Dat moet natuurlijk niet! (Je PC is niet dorstig!) Bij alle soorten onderhoud, staat BestPC voor je klaar!